Reklámajánlat

A Budapesti Honvéd Tüzér utcai pályája közvetlenül a fõváros szívében, a 13. kerületben található. Az évente 40-50 hazai és nemzetközi verseny helyszínéül szolgáló létesítmények kiváló lehetõséget biztosítanak reklámtáblák, molinók, plakátok, poszterek kihelyezésére. Ezeket az év során nem csak több ezer versenyzõ, nézõ és szabadidõ sportoló tekinti meg, hanem azok a dolgozók is, akik munkaidõ után, a céges sport keretében a környezõ irodaházak vállalataitól jönnek le létesítményeinkbe.
 
A kihelyezett reklámeszközök természetesen megjelennek minden, a szakosztályunk pályáján készült televíziós közvetítés során, ill. az egyéb médiumokban is (fényképek, honlapok, stb.).
 
Az ország legeredményesebb atlétikai szakosztályának versenyzõi Magyarországon és külföldön is kiemelkedõ eredményekre képesek. Sokan közülük a magyar válogatott tagjaként állandó résztvevõi a korosztályos és felnõtt világversenyeknek (Európa- és Világbajnokság, Olimpia)  és a különbözõ médiumok atlétikáról szóló híradásaiban rendszeresen szerepelnek. A versenyzõk egyéni szponzorációja nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felkészülésüket így könnyítve szép sikereket hozzanak nem csak a Budapesti Honvéd, de az egész ország számára.

A 32 éve megrendezésre kerülõ Honvéd Kupa a hazai atlétikai élet egyik kiemelkedõ, nemzetközi atlétikai versenye. A legnagyobb hazai sztárok mellett minden évben számos külföldi csapat érkezik az eseményre, amely a médiumokban, televízióban, rádióban, sajtóban jelentõs publicitást kap, és így komoly reklámlehetõségeket kínál.

A Budapesti Honvéd Atlétika Szakosztályán igénybe vehetõ reklámlehetõségekrõl és azok árairól további információkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kaphat.